• Wkooa M4 Dištančné PCB Hex Orechy Nylon Prázdnemu Pilier Žien a Žien Off-biela

Wkooa M4 Dištančné PCB Hex Orechy Nylon Prázdnemu Pilier Žien a Žien Off-biela

Kód: w7048

Stav : Nový produkt

  • €13.32

Zdieľať

Položky : M4 PCB Dištančné Nylon Hex Stand-Off Pilier Žena

Závit M4 veľkosť

L = mm 6-50

A = 6.8 mm

Ak si chcete kúpiť iné veľkosti, ktoré produkty nie je v mojom obchode pls kontaktujte nás,odpovieme vám do 6h

Dodanie: Tento tovar bude zaslaný na vašu adresu.Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správna.Spätná väzba: úprimne poskytnúť dobré produkty a najlepšie služby, takže ak ste spokojní s nami, prosím zanechať váš pozitívnu spätnú väzbu, spokojnosti zákazníkov a podporné je v našich silách, návrat, Ak je niečo, že nie ste spokojní s našimi položky, dajte nám prosím vedieť, aby sme mohli pomôcť pri riešení problémov.Prosím, nenechávaj negatívna spätná väzba.Ďakujem.Jiashan ShunHeng upevnenia Co.,S.r.o.sa nachádza v Meste Jiaxing a špecializuje sa na výrobu podložiek, jar matice, matice,skrutky a mnoho iných druhov spojovacích materiálov.S skúsený a profesionálny tím, sme vyviezli naše výrobky do mnohých krajín a regiónov celého sveta, najmä Juhovýchodná Ázia, Východná Európa, Afrika, Blízky Východ, USA,Ruska,a tak ďalej.

Vítame zákazníkov, obchodných združení a priateľov zo všetkých častí sveta, aby nás kontaktovať a hľadať spoluprácu pre vzájomné výhody.

Štítky: šaty dámske 2020, náušnice paparazi, remeslá dievčatá kresliť, darčeková taška veľké vrece, darčeková taška biethday, coral prachu prehrabať, crystal trubice 19 mm, zlato damask satin, mačky hračka detí.

  • Farba: mimo biela
  • Ihrisko: 0.7 mm
  • Číslo Modelu: m4
  • Materiál: PA66
  • Závitové Priemer: M4
  • Druh: Hexagon Orechy
  • Názov Značky: WKOOA
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Dĺžka: 6-50mm

Príslušenstvo

1x Antické Bronzové Skriňa Skriňa Ťahá Gombíky Retro Funiture Dekor Zásuvke Bielizníka Šperky, Drevené Okno Gombík Funkcie: 100% Zbrusu nový. Starožitný rukoväť gombík, skrutky sú zahrnuté. Odolné, užitočné, jednoduchá inštalácia. Ideálny pre zásuvky, skrine, skrinky, šperky Box atď. Materiál:Železo Veľkosť: Ruže Kvet(priemer*Výška): 31.5*25mm/1.24 *0.98 Slivkové Kvety(priemer*Výška):
Súvisiace
Boruioptics SFP-FE-SX-MM1310-A 100BASE-FX 1310nm-2 km-MM Optických Modul Vitajte na Jeden Štvorcový Výroba Technology Co., LTD Uisťujeme, že sme sa poskytnúť vám kvalifikované produkty a najlepšie služby. Objednávky platba úspešne, Väčšina položiek bude odoslaný do 24 pracovných hodín. Všetky naše výrobky majú 1 rok záruka. Sme s všetky druhy optických výrobkov.Prosím,
Súvisiace
Najnovšie 50pcs/veľa Modrá Juty svadobné wands s zlatý zvon pre svadobné dekorácie Najnovšie 50pcs/veľa Modrá Juty svadobné wands s zlatý zvon pre svadobné dekorácie
Súvisiace
Výrobnú cenu 3 Ks/Veľa 31mm*16 mm lesklé zlato farebný motýľ uzol kúzlo motýlik kúzlo náhrdelník konektor Pre Šperky Robiť VITAJTE NA IEVUS ŠPERKY FACTORY Vážení Zákazníci: 1. Najlepší zákaznícky servis je v našej predajni.Je to naša piata uložiť na www.rs-management.sk. 2. Sme vždy vyvíja kvality, aby sa ubezpečil, čo dostanete, je najlepšie. 3. Väčšina zobrazili kľúčové tlačidlá na www.rs-management.sk sú z našej továrne. 4.
Súvisiace
Keramické platne 29 cm/11.4 palcový priemer - španielske keramické - smaltovaný až ručne - Vyrobené v Španielsku - MIJASCERAMIC - Jedlo 29 cm./11.4 v.Priemer. Jedlo 29 cm./11.4 v.Priemer. Certificamos ako tento Kus maľované v Lane suché je prijatá ručne. ARTECER Artecer, je najprestížnejšia los Výrobcovia týchto dosiek z keramiky sevillanos.Dosky sú presklené s gold 24 K. je známe, ako práca je Lano suché , ktoré bolo podané árab je v storočí
Súvisiace