• 1.25\
  • 1.25\
  • 1.25\
  • 1.25\
  • 1.25\

1.25\" Cheshire Collimating Okulára pre Newtonovské Refractor Kovové Teleskopy Alu 28TC

Kód: w1802

Stav : Nový produkt

  • €8.80
  • €6.78

Zdieľať

Funkcie:

OOTDTY -Zmestí sa do 1.25" focusers a jednoduché použitie, stačí spp ďalekohľad, odstrániť diagonálne a miesto okulárovej priamo v focuser.

-Pre zarovnanie optika z Newtonovskej reflektory, Dobsonian reflektory a Schmidt-Cassegrain Teleskopy (SCTs).

-Krátke collimator na zrkadlo (reflektor) teleskopy má 45 stupňov doska pre ľahšie vizuálne presnosť.

-Tovar bol vyrobený hliníkový s krížik na dne umožňujú rýchle a presné centrovanie optika.

-To collimation okulára môžu byť použité pre presne collimating v Newtonovskej a Schmidt-Cassegrain reflektor teleskopy pre lepšiu kvalitu obrazu.

Popis:

Ak chcete získať čo najviac z vašej Newtonovskej rozsah naozaj potrebujete zladiť alebo collimate zrkadlá.To môže trvať nejaký čas zvykať zosúladenie oboch sekundárnych a primárnych zrkadlá a toto krátke collimator môže robiť to oveľa jednoduchšie.Krátke collimator na zrkadlo (reflektor) teleskopy má 45 stupňov doska pre ľahšie vizuálne presnosť.

Collimation je zosúladenie prvkov vo vnútri optického systému ako ďalekohľad.Colimating ďalekohľad pozostáva z nastavenie sklonu a pozície zrkadlá a šošovky, aby zabezpečili, že ústredným bodom dosiahne optimálne sústrediť na bod, z ktorého obraz sa bude zobrazovať (okulárovej prípadne fotoaparát).

Špecifikácie:

Materiál: Hliník S Kovovou Konštrukciou

Veľkosť: 32 mm * 65mm / 1.25 v * 2.56 palec

Balík obsahuje:

1 * Collimating Okulára

Štítky: tourmalin, newtonovskej parabolické zrkadlo, explorer okulára, newtonovskej nastavuje zrkadlo, 3 okulára, haier, bresser okulára, newtonovskej zrkadlo auta, zrkadlový newton, okulára dievča.

  • Číslo Modelu: 28TC1AA800623
  • Drawtube: /
  • Názov Značky: OOTDTY
  • Zväčšenie Pomeru: 500X & Pod
  • Materiál: /
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Príslušenstvo

Moderný minimalistický dekoratívne maľby, spálne, maľovanie na gauč pozadí nástenné maľby popis produktu 1. Rozumné ceny.Pomôžeme vám rovnováhu medzi kvalitou a cenou. 2. Dobrá kvalita.Máme prísny systém kontroly kvality a dobrú povesť na trhu. 3. Dobrú službu.Po obdržaní reklamácie alebo požiadavky, budeme odpovedať do 24 hodín. 4. Ochrana životného prostredia.Máme pokročilé ochrany životného
Súvisiace
Nové 1PCS Nail Art Kutikulu Odstraňovač Držať Pero Quartz Kroviny Kameň Magnet Pero Lyžice Rez, Tlačné poľský Manikúra Pedikúra Starostlivosti Nástroj Popis: Úplne nové a vysokej kvality Odolný a praktický Nízka hmotnosť, ľahko sa prenáša. S tvar pera, pohodlné na používanie. Pre profesionálne použitie alebo osobné použitie. To by mohli byť použité na poľskej necht a odstránenie kutikulu Špeciálne pero typ brúsenie prúty, jemné
Súvisiace
Tablet pre akvarely A4, 20 listov Tablet pre akvarel A4, 20 listov Palazzo.Čaj Rose , blok 200 g/m2 plátno Špecifikácie Osvedčovania Non-potvrdenie a vyhlásenie Nastavte (yes/no) Č.Počet listov 20 Farba Biela Formát pre Kancelárske potreby A4 Euro pozastavenie (áno/nie) Nie.Typ upevnenia Pre lepenie Zobraziť maľovanie Na vodové farby a gouache Materiál hustoty g/m2 200
Súvisiace
Auto, Mobilný Telefón Držiak Air Vent Mount Hovoru Telefón Majiteľa Podporu pre Chevrolet Rovnodennosti Príslušenstvo 2017 2018 2019 2020 Názov Produktu: Telefón Držiak Na Podporu Obutie: Pre Chevrolet Rovnodennosti 2017-2020 (odkaz, prosím, porovnať s pôvodným jeden pred nákupom, ďakujem vám!) Poznámka: Na Ľavej Strane Disku Produkty Popis:
Súvisiace
Reťazí Nápadný Náramok Kruh, Ovál,2019 Exkluzívne Módne Šperky 925 Sterling Silver Moderný Darček Pre Ženy, Mužov 925 Sterling silver Pre svoje šperky položky, Kreolská používa najvyššej kvality a najpopulárnejších zliatiny v šperkoch sektor: 925 Sterling silver.To je bez obsahu niklu a teda vhodné pre nosenie do alergikov. Oxid zirkoničitý (imitácia diamant) Oxid zirkoničitý je umelo vyrobený kameň.Ponúka vysokú odolnosť proti
Súvisiace