• Make-Up, Očné Tiene Lesk Paletu Nahé Farba Nepremokavé Zlato Leskom Eyeshadow
  • Make-Up, Očné Tiene Lesk Paletu Nahé Farba Nepremokavé Zlato Leskom Eyeshadow
  • Make-Up, Očné Tiene Lesk Paletu Nahé Farba Nepremokavé Zlato Leskom Eyeshadow
  • Make-Up, Očné Tiene Lesk Paletu Nahé Farba Nepremokavé Zlato Leskom Eyeshadow
  • Make-Up, Očné Tiene Lesk Paletu Nahé Farba Nepremokavé Zlato Leskom Eyeshadow
  • Make-Up, Očné Tiene Lesk Paletu Nahé Farba Nepremokavé Zlato Leskom Eyeshadow

Make-Up, Očné Tiene Lesk Paletu Nahé Farba Nepremokavé Zlato Leskom Eyeshadow

Kód: w1186

Stav : Nový produkt

  • €4.19
  • €2.89

Zdieľať

Popis:

Úplne nové a vysokej kvality

Prenosná veľkosť, ľahko sa prenáša

Vhodný pre profesionálne použitie alebo domáce použitie

Špecifikácia:

Typ Položky: Lesk Očí ShadowPalette

Farba: 6Colors

Typ farby: 2Types pre Vybrať

Móda: Štýlové

Čistá Hmotnosť: 45.5 g

Paleta Veľkosť: 7.8*10 cm

Funkcia: Dlhá životnosť, jednoduché nosenie, oživiť

Obsah balenia:

1*Lesk Očné Tiene Palety

Poznámka:

Vezmite prosím na vedomie, pretože svetlo ožiareniu alebo obrazovky počítača rozdiel, takže sa nemôžem zaručiť, fotografie a skutočná farba je 100% isté.

Poznámka:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch,ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli.

2.Porovnať detail veľkosti s na vás,nechajte 2-4cm sa líši vzhľadom na ručné meranie na oblečenie, vďaka Všetky merania v cm a vezmite prosím na vedomie, 1cm=0.39 palec

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2 Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1) DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

DHL UPS, TNT, FEDEX trvá 3-7 dní ,EMS trvá 8-12 dní.Post air mail je potrebné 2-8 týždňov.Ale všetky z nich sú závislé od krajiny doručené.

2) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2) Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: vysoko kvalitný make-up, modrý lesk make-up, make-up palett, kvapalina leskom, veľa tieň, blusher tvár, blusher, ľahký make-up, make-up set ženy, kórejský make-up.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Jednu farbu/multi-farebné: Šesť farieb
  • Veľkosť: Full Size
  • NET WT: 45.5 g
  • Názov Značky: GETHOME
  • Vodotesný / Odolný Proti Vode: Áno
  • Povrch: svetelný
  • Množstvo: 1 sada
  • Výhody: OŽIVIŤ

Príslušenstvo

Drop Ship 1.8 m EÚ Zapojte Kábel Biely Riadok s On/Off vypínač Tlačidlo Napájací Kábel Pre LED Lampa Funkcie: Tento produkt je vhodný na dekoratívne osvetlenie, osvetlenie výrobky a urobiť potrebné spojenia určených 220V kábel drôt, in-line! (Spoločné osvetlenie výrobky: svietidlá, nástenné svietidlá, podlahové svietidlá, parfumy svietidlá, atď.) Teplé upozornenie : v záujme vašej bezpečnosti, aby ste predišli
Súvisiace
Veľkú Kapacitu Plienky Vrecku Portable Multi-vrstvený Zips Mriežky Detská Posteľ Zavesenie Skladovanie Taška Posteli Organizátor posteľná bielizeň Manažér Funkcie: Umiestniť všetky detské potreby a kdekoľvek.Má 6 pohodlné police a 2 vrecká usporiadať a uložiť až 72 plienky.Vaše mokrý uterák, mlieko, mlieko a extra šaty sú vždy na bezpečnom mieste. Ťažké posilnené police.Je to silné dosť držať veci.Povrch je odolný voči znečisteniu a ľahko sa čistí. Bezkonkurenčná
Súvisiace
99 KARÁT kvapôčky Vody z lapis lazuli ucho nechty Pre Ženy Doprava Zadarmo Položka Špecifiká: Miesto Pôvodu: Qingdao, Čína (pevninská časť)) Príležitosti: Výročie, Zapojenie, Dar, Party Štýl: Európsky a Americký štýl Vysoká Kvalita ,Výrobnú Cenu !!! Vaša spokojnosť, naša snaha!
Súvisiace
Motocyklové Príslušenstvo Výfukov Chránič sa Môžu Vzťahovať Univerzálne Uchytenie 100Mm-160Mm Oválne Výfukových Pre Yamaha Yzf Honda body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma;
Súvisiace
Unisex falt nohy Vysokým podpätkom Orthotics Arch ortopedické Topánky Šport Beh Vložky, podložky Vložte Vankúš 5pair= 10pcs PS40 Austrália/Nový Zéland: doprava zadarmo do EMS v prípade, že objednávka je viac ako 200USD USA/Kanada/UK: doprava zadarmo DHL/FedEx, ak je objednávka viac ako 100USD Na Nemecko/Taliansko, atď: doprava zadarmo DHL/FedEx, ak je objednávka viac ako 250USD Väčšina stredný Východ krajiny: doprava zadarmo tým, ARAMEX ak objednávku
Súvisiace