• Make-Up, Očné Tiene Lesk Paletu Nahé Farba Nepremokavé Zlato Leskom Eyeshadow
  • Make-Up, Očné Tiene Lesk Paletu Nahé Farba Nepremokavé Zlato Leskom Eyeshadow
  • Make-Up, Očné Tiene Lesk Paletu Nahé Farba Nepremokavé Zlato Leskom Eyeshadow
  • Make-Up, Očné Tiene Lesk Paletu Nahé Farba Nepremokavé Zlato Leskom Eyeshadow
  • Make-Up, Očné Tiene Lesk Paletu Nahé Farba Nepremokavé Zlato Leskom Eyeshadow
  • Make-Up, Očné Tiene Lesk Paletu Nahé Farba Nepremokavé Zlato Leskom Eyeshadow

Make-Up, Očné Tiene Lesk Paletu Nahé Farba Nepremokavé Zlato Leskom Eyeshadow

Kód: w1186

Stav : Nový produkt

  • €4.19
  • €2.89

Zdieľať

Popis:

Úplne nové a vysokej kvality

Prenosná veľkosť, ľahko sa prenáša

Vhodný pre profesionálne použitie alebo domáce použitie

Špecifikácia:

Typ Položky: Lesk Očí ShadowPalette

Farba: 6Colors

Typ farby: 2Types pre Vybrať

Móda: Štýlové

Čistá Hmotnosť: 45.5 g

Paleta Veľkosť: 7.8*10 cm

Funkcia: Dlhá životnosť, jednoduché nosenie, oživiť

Obsah balenia:

1*Lesk Očné Tiene Palety

Poznámka:

Vezmite prosím na vedomie, pretože svetlo ožiareniu alebo obrazovky počítača rozdiel, takže sa nemôžem zaručiť, fotografie a skutočná farba je 100% isté.

Poznámka:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch,ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli.

2.Porovnať detail veľkosti s na vás,nechajte 2-4cm sa líši vzhľadom na ručné meranie na oblečenie, vďaka Všetky merania v cm a vezmite prosím na vedomie, 1cm=0.39 palec

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2 Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1) DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

DHL UPS, TNT, FEDEX trvá 3-7 dní ,EMS trvá 8-12 dní.Post air mail je potrebné 2-8 týždňov.Ale všetky z nich sú závislé od krajiny doručené.

2) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2) Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: vysoko kvalitný make-up, modrý lesk make-up, make-up palett, kvapalina leskom, veľa tieň, blusher tvár, blusher, ľahký make-up, make-up set ženy, kórejský make-up.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Jednu farbu/multi-farebné: Šesť farieb
  • Veľkosť: Full Size
  • NET WT: 45.5 g
  • Názov Značky: GETHOME
  • Vodotesný / Odolný Proti Vode: Áno
  • Povrch: svetelný
  • Množstvo: 1 sada
  • Výhody: OŽIVIŤ

Príslušenstvo

Pre Samsung s7 s8 s8 plus s9 s9 plus Poznámka 8 poznámka 9 okraj lcd laminovanie č vlna Vietnam plesní Pre Samsung s7 s8 s8 plus s9 s9 plus Poznámka 8 poznámka 9 okraj lcd laminovanie č vlna Vietnam formy informácií 1:forma pre Samsung okraji s8 a s9 je isté, s8 plus a s9 plus je isté, poznámka 8 a poznámka 9 je tiež isté 2:v rámci laminovanie na displeji LCD dotykový displej sklo laminovanie 3:laminovanie efektívnejšie a č vlna 4:v rámci celého
Súvisiace
Kreatívne Grafické Efekty Karikatúra Roztomilý Sova Strúhadlo Double Hole Strúhadlo Strihací Nôž Pre Študentov Produkt Materiál Plast + Nerez Produkt hmotnosť 15 g Veľkosť produktu 4 * 3 * 4.5 cm Produkt výhody Sova modelovanie strúhadlo, modelovanie elegantné román, čepeľ ostré a odolné, double hole dizajn, vystrihnite rôzne dĺžky ceruzkou. 1PCS Sova strúhadlo
Súvisiace
Injektor oddeľovač demontáž nástroj nástroj na opravu pre automobilový motor, súčasti ako paliva motora Môj dedko naša rodina si začali vyrábať dieselové vstrekovacie trysky a boli sme v tomto riadku pre viac ako 40 rokov, postavili sme továreň v Číne a vlastné DEFUTE značky a postavený UAS AGERE PRIEMYSELNÉ SKUPINY ZDIEĽAŤ OBMEDZENÉ v Americkej. Ako profesionálny dieselové vstrekovacie trysky a strany, výroba, vždy sme presvedčení,
Súvisiace
Nové Bezšvíkové Sexy Pletené Zadok Odvod Vlhkosti, Vysoký Pás Jóga Nohavice Športové Fitness Nohavice Zobraziť Hip Žena Legíny TABUĽKA VEĽKOSTÍ Veľkosť (cm) Pás Hip Dĺžka S 58-74 74-110 84 M 62-78 78-114 86 L 64-82 82-118 88
Súvisiace
Nové Drevené Umelec Male Model Pravej Ruke Kĺbové Umenie Dreva Kati Strane Kati Veľkoobchod Nový Príchod Najvyššej Úrovni Módne Kati Strane Hot Predaj Funkcia Materiál: Hig h Kvalitné Drevo Materiál: Drevo Výhoda:Módne jednoduché dispay rukavice Výška:25 cm priemer Základne:5 cm Multi Funkcia -Môže byť Použitý ako Módne rukavice/náhrdelník atď.Displej Balenie obsahovať 2x Drevené Kati
Súvisiace